Beyoncé en dochter Blue Ivy samen een groot succes in 'Mufasa: The Lion King'

Beyoncé en dochter Blue Ivy samen een groot succes in 'Mufasa: The Lion King'

Keus voor Beyoncé en Blue Ivy Carter voor 'Mufasa: The Lion King' pakt extra goed uit.

Beyoncé zal opnieuw te horen zijn in de nog dit jaar uitkomende film Mufasa: The Lion King. Haar dochter Blue Ivy Carter zal de stem inspreken van de dochter van Queen Nala. Toevallig? Nee. Maar het pakt erg goed uit volgens de blije regisseur van de prequel.

Barry Jenkins vertelde hier aan People: "Ik vond het erg speciaal dat deze moeder en dochter met elkaar konden spelen en werken. Ik denk dat het veel impact zal hebben."

Moeder en dochter
De casting van beiden kwam niet door de Renaissance tour en alle ophef rond de bijzonder goed ontvangen samenwerking van moeder en dochter. Barry vertelde dat beiden al in beeld waren in 2020. De CGI-productie kostte gewoon veel tijd.

Barry vertelt over de bijdrage van Blue Ivy: "Ik vind dat Blue erg gegroeid is door die tournee met haar moeder. De film is daardoor een tijdcapsule, een moment uit hun leven. De stem van Blue Ivy is van een kwaliteit die precies bij dit personage past."

Bijzondere samenwerking
De dochter van Beyoncé kreeg niet zomaar een rolletje. De jonge ster won al een Oscar voor het audiobook van Matthew Cherry, getiteld Hair Love. Voor dit nieuwe deel komen overigens ook de andere stemacteurs als Danny Glover, Billy Eichner en Seth Rogue terug.



En of Beyoncé dan nieuwe muziek uitbrengt, gebaseerd op Mufasa, zoals ze dat bij haar vorige samenwerking deed? Daar zweeg Barry nog liever over, maar de muziek wordt wel mooi - dat mocht hij wel zeggen. In de YouTube-video van Walt Disney Pictures valt meer te zien over het nieuwe project.

NieuwsFilm

meest populair