Jar Jar Binks-acteur wil 'Jedi John Wick-film' maken

Jar Jar Binks-acteur wil 'Jedi John Wick-film' maken

Ahmed Best deelt zijn ultieme idee voor een 'John Wick'-achtige film met zijn 'Star Wars' personage.

Ahmed Best, beter bekend als Jar Jar Binks en Kelleran Beq uit Star Wars, heeft zijn ultieme idee voor een film gedeeld.

Best grootste wens is om een film maken in de stijl van John Wick, maar dan met zijn personage Kellaran Beq. Zijn personage dook opnieuw op in seizoen 3 van The Mandalorian, als de Jedi die Grogu redt uit de Jedi Tempel.

Twee uur lichtzwaarden
Zijn verlangen om een dergelijke film te maken komt voort uit Bests liefde voor de Jedi vechtstijl, die geïnspireerd is door de Filipijnse vechtkunsten.

De acteur wil graag een film maken die twee uur lang draait om lichtzwaarden en actie, omdat "de strijd die ik voor Mandalorian deed, slechts 1/10e van 1% is van wat ik zou kunnen doen. En er is nog zoveel meer mogelijk."

John Wick
In Star Wars hebben Jedi niet de kans gehad om hun lichtzwaard vaardigheden te tonen, vooral vanwege hun strikte Jedi-code. Maar na Order 66 zouden de overlevende Jedi mogelijkerwijs harder en meedogenlozer kunnen worden om te overleven.


Kijkers hebben vaak het verlangen om de strijders op hun volste potentieel te zien. Dit is waar Best ook meer van kan laten zien: het nemen van de actie en vaardigheden van iemand als John Wick en deze toepassen op de Jedi.

NieuwsFilm

meest populair