Sarah Paulson krijgt onverwachte kritiek en advies van 'schandalige' collega Trish Hawkins

Sarah Paulson krijgt onverwachte kritiek en advies van 'schandalige' collega Trish Hawkins

Hawkins had maar liefst 6 pagina's aan advies voor Paulson na haar optreden.

Sarah Paulson begon al eind jaren negentig te acteren en weet dus wel wat dit inhoudt. Zo wist de actrice al bijvoorbeeld hoge ogen te gooien in American Horror Story en Bird Box. Advies heeft ze dan ook niet nodig, vooral wanneer dit denigrerend overkomt.

Net zoals andere begaafde filmtalenten geniet Paulson ook van het toneel. Dit doet ze dan ook graag. Tijdens een recent interview laat zij zich uit over een minder leuke ervaring, toen zij te zien was in het toneelstuk 'Talley's Folly'.

Vervelende ontmoeting
Zo begint Paulson: "Ik zal dit verhaal met jullie delen, en laat dit er maar in zitten, want het interesseert me geen biet. Ik was te zien in 'Talley's Folly' en Trish Hawkins kwam naar ons kijken. Zij nam de rol al in het verleden op zich, dus ik vond het leuk om haar te ontmoeten".

Paulson kroop namelijk in de huid van Sally Talley, een rol die Hawkins al eerder speelde tijdens het Broadway-debuut in 1980. Hawkins was echter niet tevreden met de prestatie van Paulson en schoof haar mening niet onder stoelen of banken.

Mail
Paulson vervolgt: "Toen zij mij zag, was ze me echt aan het analyseren en zei ze: "Jouw jurk is geel. Die van mij was roze". Ik dacht toen echt: "Waar heb je het over?" Daar bleef het echter niet bij. Twee dagen later, ontving ik een mail van haar van maar liefst 6 pagina's lang".


"Daarin las zij mij de les over hoe zij de rol neerzette en alles wat ik beter zou kunnen doen. Ik vond het schandalig. Dus bij deze, Trish Hawkins, ik ben het niet vergeten en ik hoop dat ik je nooit meer hoef te zien".

NieuwsFilm

meest populair