'Jigsaw'-regisseurs aangetrokken voor eerste vervolg op 'Fall'

'Jigsaw'-regisseurs aangetrokken voor eerste vervolg op 'Fall'

Michael en Peter Spierig zullen de leiden hebben over de nieuwe hoogtevreesthriller...

Hoewel de overlevingsthriller Fall (2022) n de bioscopen niet echt indruk wist te maken, zorgde een tweede leven op streaming voor een groter publiek en inmiddels twee aangekondigde sequels.

Scott Mann, de schrijver en regisseur van het eerste deel, zal het script verzorgen voor zowel Fall 2 als Fall 3 en stapt voor laatstgenoemde zelfs weer achter de camera. Maar wie doen de volgende dan?

Een ervaren tweetal
Het antwoord lijkt nu te zijn gevonden in de broers Michael en Peter Spierig. Zij deelden in een verklaring: "We zijn enorm opgewonden om het tweede deel van deze franchise te maken en opnieuw een zenuwslopende, duizelingwekkende sensatie tot leven te brengen!"

Volgens het persbericht is het duo, vooral bekend van de actiehorror Daybreakers, de scifi-thriller Predestination, de horror Winchester en natuurlijk de achtste 'Saw'-film Jigsaw, een veelgeprezen liefhebber op genregebied.

Een frisse voortzetting
Originele personages (zoals Grace Caroline Currey) worden teruggebracht, terwijl er ook ruimte overblijft voor de introductie van nieuwe. Fall, dat uiteindelijk meer dan $20 miljoen dollar op een budget van $3 miljoen dollar, volgde twee beste vriendinnen die 600 meter naar de top van een verlaten radiotoren klimmen en strandden zonder weg naar benden.NieuwsFilm

meest populair