Horror verovert Netflix: deze 3 onheilspellende films laten je goed schrikken

Horror verovert Netflix: deze 3 onheilspellende films laten je goed schrikken

3 films waar het wel eens heel erg slecht zou kunnen aflopen.

Op Netflix staan allerlei horrorfilms en thrillers. Hieronder zetten we drie films op een rij die toch best wat onheil voorspellen. Misschien iets voor vanavond.

Disturbia

Regie: D.J. Caruso | Hoofdrollen: Viola Davis, Matt Craven, Shia LaBeouf | Kijk nuKale heeft een leventje dat de meeste tieners zouden benijden. De hele dag videogames spelen, surfen op internet, junkfood eten en tv kijken. Hij kan doen wat hij wil in huis, en zijn nieuwe buurmeisje Ashley is een lekker ding. Er is maar één probleempje: hij mag het huis niet uit. Kale is veroordeeld tot drie maanden huisarrest. Een jaar geleden waren Kale en zijn ouders een hecht en gelukkig gezin. Maar zijn vader kwam om bij een auto-ongeluk. Kale zat aan het stuur en heeft nu schuldgevoelens. De vroeger zo open jongen raakte in zichzelf gekeerd. Wanneer een leraar nogal gevoelloos over zijn vader begint, gat Kale door het lint en slaat hem neer. Het lukt zijn moeder om hem uit de gevangenis te houden. Nu wordt ie stapelgek in z?n eigen huis, terwijl z?n moeder de boel gaande probeert te houden door overdag en ?s avonds te werken. Nu de muren steeds meer op hem afkomen, begint Kale wat meer naar buiten te kijken. Hij begint met een kijker en een camera zijn buren

A Classic Horror Story

Regie: Roberto De Feo | Hoofdrollen: Matilda Anna Ingrid Lutz, Will Merrick, Francesca Cavallin | Kijk nuDe reizigers op een bus worden ritueel vermoord. Een voor een worden ze het slachtoffer in een gruwelijk horrorverhaal, vol spanning en bloed.

Unlocked

Regie: Tae-joon Kim | Hoofdrollen: Woo-hee Chun, Hee-won Kim, Park Ho-San | Kijk nuNa-mi werkt elke dag hard als marketeer bij een startend bedrijf. Op een noodlottige dag verliest ze haar smartphone. Ze is dankbaar als ze het apparaatje weer terugkrijgt. Echter heeft Na-mi geen idee dat haar mobieltje in handen is geweest van de gevaarlijke Jun-yeong, die misdaden pleegt met behulp van smartphones. Terwijl hij Na-mi's gegevens gebruikt om haar op de voet te volgen, doet rechercheur Ji-man onderzoek naar een lijk dat gevonden is op een afgelegen berg.

NieuwsFilm

meest populair