Kevin Costner schittert met vijf van zijn zeven kinderen bij première van zijn nieuwe film

Kevin Costner schittert met vijf van zijn zeven kinderen bij première van zijn nieuwe film

Kevin Costner beleeft een emotionele première van Horizon: An American Saga met zijn kinderen.

De première van het eerste deel van Horizon: An American Saga bleek een erg emotioneel moment voor Kevin Costner. En dat kwam niet alleen door de lange staande ovatie bij het filmfestival in Cannes.

De 69-jarige ster vierde deze belangrijke mijlpaal met vijf van zijn zeven kinderen: Annie, Lily, Cayden, Hayes en Grace. Annie en Lily Costner waren al in films met Kevin te zien, zoals The Postman. Nu start Hayes zijn acteercarrière in een nieuwe productie.

Begripvolle kinderen
Bij eerdere interviews die in de YouTube-video van Entertainment Tonight te zien zijn, vertelde hij alle medewerking van zijn kinderen te krijgen. Na de voorstelling zei hij: "Ik zal dit nooit vergeten. Met mijn kinderen. Jullie zien er allemaal zo mooi uit."

Ook vertelde hij aan de aanwezigen naar aanleiding van zijn bijzondere familiereünie: "Ik hoop dat jullie deze film met je dierbaren mogen delen. Ik voel me zo gelukkig en zo gezegend. En er volgen er nog drie."

Verdere verfilming
Kevin vertelde al eerder dat hij het fijn vindt opnieuw een kind te hebben dat mee wilde werken aan een productie. Het eerste deel wordt eind juni in de bioscopen verwacht. Aan de rest wordt nog gewerkt.NieuwsFilm

meest populair