Penn Badgley vond het vreselijk deze prachtige actrice te kussen: "Behoorlijk vreemde situatie"

Penn Badgley vond het vreselijk deze prachtige actrice te kussen: "Behoorlijk vreemde situatie"

Zijn beste zoen maar ook zijn ergste zoen was met dezelfde actrice op twee verschillende momenten.

Vorige week kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Orlando Bloom, die het vreselijk vond om deze prachtige actrice te zoenen. Penn Badgley, o.a. bekend van de populaire Netflix-serie You, heeft een soortgelijk verhaal.

Badgley was te zien in diverse sterk onthaalde films als Easy A en Margin Call, maar hij werd wereldberoemd dankzij de Gossip Girl-serie, waar hij maar liefst in 121 afleveringen te zien is als Dan Humphrey.

Serie
Badgley staat er echter niet alleen voor. De serie zit vol met andere geliefde acteurs, zoals o.a. Chace Crawford (The Boys) en Blake Lively (The Town). Met laatstgenoemde kreeg Badgley een relatie tijdens de opnames van de serie. Dit was leuk in het begin, maar dit werd uiteindelijk iets lastiger.

Het eerste seizoen van Gossip Girl kwam namelijk uit in 2007, het laatste in 2012. De cast en crew brachten dus maar liefst 5 jaar met elkaar door. Gedurende de eerste drie jaar vormden Badgley en Lively een stel, maar in 2010 besloten ze een punt achter hun relatie te zetten.

Lastig
Dit vond Badgley lang niet altijd even makkelijk, aangezien hij nog de nodige scènes op moest nemen met Lively, waaronder zelfs zoenscènes. Dit had hij liever niet gedaan. Zo werd de acteur gevraagd over zijn beste en ergste kus tijdens de opnames van een film of serie.


Zijn antwoord was als volgt: "Ik zou zeggen dat de beste met Blake Lively was, aangezien we destijds een koppel vormden. De ergste zoen? Dat was ook met Blake, toen we niet meer samen waren... Dat was een bizar moment".

Relatie
Badgley en Lively hebben nu al lang weer andere relaties. Na nog een relatie te hebben gehad met The Batman-actrice Zoë Kravitz van 2011 t/m 2013 liep Badgley in 2014 Domino Kirke tegen het lijf. Sindsdien is hij met de zangeres. In 2017 besloten de twee beroemdheden ook te trouwen.


Lively trouwde in 2012 weer met Deadpool-acteur Ryan Reynolds en heeft al vaker laten weten dolgelukkig te zijn. Samen hebben de sterren ook vier kinderen.

NieuwsFilm

meest populair