'Jennifer Lopez en co-sterren overwegen AI-robots in te zetten voor interviews'

'Jennifer Lopez en co-sterren overwegen AI-robots in te zetten voor interviews'

Jennifer Lopez weet wel raad met ChatGPT: "Het is niet persoonlijk bedoeld"

Binnenkort is Atlas, de nieuwe Netflix-film van Jennifer Lopez, Sterling K. Brown en Simu Liu, binnenkort te zien. Dat betekent dat verschillende interviews moeten worden afgenomen - en dat kan saai en vermoeiend zijn voor sterren.

Als Entertainment Tonight dus vraagt welke taak een AI-robot van hen mag doen, flapt Jennifer eruit: "Mijn interviews." Ze schieten allemaal in de lach en troostend zegt Jlo tegen de verschrikte journaliste: "Ik bedoel jou niet, het is ons. Ik maak een grapje. Het is niet persoonlijk bedoeld."

AI-technologie
Jennifer, Sterling en Simu ogen ineens wat moe en zien het idee van AI wel zitten. Ze zeggen: "Wil jij mijn interviews doen ChatGPT? Wil jij mijn antwoorden geven? Vierhonderd keer?"

Sterling en Jennifer zien het overigens ook wel zitten als hun workouts voor hen gedaan worden. Dat scheelt weer. De nieuwe actiefilm draait trouwens om AI-technologie, dus dikke kans dat dezelfde vraag ook door andere journalisten gesteld zal worden.

Spontaniteit
Bij de reacties vraagt een lezer zich af of de robot voortaan ook voor Jlo wil zingen. Anderen vinden haar sprankelende persoonlijkheid en spontane antwoorden heerlijk. Een aantal wacht met spanning op de nieuwe avonturenfilm.



NieuwsFilm

meest populair