De nieuwe vriendin van Jason Momoa acteert ook en wil jij vast ook leren kennen

De nieuwe vriendin van Jason Momoa acteert ook en wil jij vast ook leren kennen

Jason Momoa deelt op Instagram foto's met zijn vriendin, actrice Adria Arjona.

Jason Momoa deelde een reeks foto's op Instagram - met zijn nieuwe vriendin. Ze waren in Japan en het koppel oogde gelukkig. Maar kennen we die knappe vrouw niet ergens van?

Die herkenning klopt helemaal, want Adria Arjona acteert ook. Zo is de 32-jarige ster te zien in de nieuwe Netflix-film Hitman met Glen Powell. Ook zal ze te zien zijn in Blink Twice met Channing Tatum en geregisseerd door Jasons stiefdochter Zoë Kravitz.

Kennen elkaar al goed
Maar Adria en de superheld uit Aquaman kennen elkaar niet alleen door Zoë. Zij speelden ook al samen in Sweet Girl. Wanneer de vonk oversloeg houden ze alleen nog geheim.

Adria Arjona acteert al lang en heeft veel rollen in films en series op haar naam staan. Ze groeide deels op in Puerto Rico en Mexico City. Haar vader, Ricardo Arjona, is een bekende zanger en schrijver. Hij houdt haar gemotiveerd en helpt haar groeien.

Internationaal opgegroeid
Over haar gemengde afkomst zei ze hier tegen Numero Netherlands: "Ik ben er trots op om Puerto-Ricaans te zijn. Ik ben er trots op om Guatemalaans te zijn. Ik ben trots om in Mexico opgegroeid te zijn. Maar ik ben er ook trots op dat ik me nergens gebonden voel. Dat heeft me geholpen in het acteervak."NieuwsFilm

meest populair