'Top Gun: Maverick'-acteur wordt voor het blok gezet op rode loper

'Top Gun: Maverick'-acteur wordt voor het blok gezet op rode loper

Glen Powell's ouders zijn hinderlijk aanwezig bij zijn premières, maar steunen hem altijd.

Glen Powell heeft de meest verschrikkelijke ouders: ze zijn erg aanwezig. Toch neemt hij hen steeds mee naar zijn premières - aldus de acteur uit Top Gun: Maverick in een interview. Het tekent de familie.

Bij de première van zijn nieuwste Netflix-film Hitman legt hij hier uit aan Entertainment Tonight: "Mijn familie, altijd mijn vader en moeder, staat erom bekend dat ze me altijd een beetje plaagt. Maar ook al trollen ze me, ze steunen me net zo hard."

Hinderlijk blokkeren
Zijn ouders staan met enorme borden hinderlijk achter hem en blokkeren het belangrijke fotomoment. Op de ene staat "Stop met Glen Powell te laten gebeuren" en "Dat zal nooit gebeuren". Het is een boodschap naar de media en social media.

De roddelpers en internettrollen beweren namelijk dat Glen verveeld raakt door zijn succes. De nu 35-jarige acteur is immers al zeker 15 jaar in Hollywood-films te zien. De bescheiden ster is uitgegroeid tot een van de grootste sterren in Hollywood.

Roddels en steun
Glen zegt over de roddels en de steun van zijn trotse ouders: "Ik lees de berichten niet, mijn ouders wel. Als je dus slecht praat over me, weet dan dat mijn ouders dat weten."



Glen plaatste foto's van de voor hem zo belangrijke première op zijn Instagram. Zijn ouders zijn overigens altijd zo grappig en aanwezig. En de reacties van volgers liegen er niet om. Rachel Zegler en Aaron Paul bekennen dol te zijn op hen. En Patrick Schwarzenegger en Jay R. Ellis wensen hem succes.

NieuwsFilm

meest populair