Na zijn schokkende ongeluk is Avengers-held Jemery Renner weer springlevend

Na zijn schokkende ongeluk is Avengers-held Jemery Renner weer springlevend

Jeremy Renner toont zijn veerkracht en herstel na ongeluk, inspireert anderen via Instagram-video.

Jeremy Renner is weer terug na zijn bijna fatale ongeluk - en hoe! De acteur uit Avengers: Endgame blijkt net als zijn superheld Hawkeye veerkracht te hebben. Hij lijkt beter dan ooit.

In een Instagram-video laat hij zien hoe ver hij al is gekomen in het revalideren. Hij schrijft erbij: "Veel van jullie hebben mijn verhaal al gehoord. Nu is het tijd dat jullie mijn reis zien. Jullie steun en liefde hebben me niet alleen geholpen te lopen, maar ook te rennen."

Stap vooruit zetten
Hij vervolgt met: "Ik hoop dat door dit te delen jullie gemotiveerd worden om die veters aan te trekken en die volgende stap vooruit te zetten. Waar ben je hier voor? Wat het ook is, waar het ook is: Ik ben er voor je. Laten we gaan."

Wat kijkers vooral raakt, is de inspirerende tekst: "De enige kracht die wij als mens hebben, is de kracht van het perspectief kunnen zien. Dat is een superkracht. Je fouten zijn je bondgenoten. Zij zijn je brandstof."

Het was onmogelijk
Een goed herstel werd onmogelijk geacht. Maar het lukte - en Jeremy leerde veel bij. Daar krijgt hij een hoop complimenten voor. Zelf vindt hij: "Ik ben er trots op dat iets dat tragisch was, heb kunnen ombuigen naar een superkracht. Ik denk dat ik veel heb om voor te willen leven."NieuwsFilm

meest populair