Eddie Murphy maakt iedereen weer pissig in officiële trailer 'Beverly Hills Cop: Axel F'

Eddie Murphy maakt iedereen weer pissig in officiële trailer 'Beverly Hills Cop: Axel F'

Er wordt heel wat meer duidelijk over het verhaal van het vierde deel...

Nadat (toch alweer ruim 5 maanden geleden) de teaser trailer online kwam voor Beverly Hills Cop 4: Axel F, heeft Netflix zojuist de volledige trailer geplaatst die je uiteraard hieronder kunt bekijken.

De langere preview onthult aardig wat details over de plot. Zo wordt duidelijk dat Axel Foley (Eddie Murphy) terugkeert naar Beverly Hills om zijn vriend Billy Rosewood (Judge Reinhold) uit de penarie te helpen.

Feest van herkenning
Hiervoor schakelt hij de hulp in van veteraan John Taggart (John Ashton) en werkt samen met zijn advocatendochter (Taylour Paige) en een jonge rechercheur (Joseph Gordon-Levitt). Maar ook Serge (Bronson Pinchot) neemt deel aan een undercovermissie, zoals we hem zelf horen zeggen.

Verder keert Paul Reiser (Jeffrey Friedman) terug, dit keer als de nieuwe baas van de politie van Detroit en leidt Kevin Bacon het korps van Beverly Hills. Het mysterie blijft of hij een goeierik is of de schurkenrol vertolkt.

Vanaf juli te streamen
De regie is in handen van debutant Mark Molloy en, na zijn afwezigheid voor deel 3, is ook producent Jerry Bruckheimer weer van de partij, wat duidelijk te merken is aan de vele kogels, explosies en blikschade.



NieuwsFilm

meest populair