Na 18 stomende scènes stopt Britse acteur ermee: "Ik moest hem te vaak laten zien"

Na 18 stomende scènes stopt Britse acteur ermee: "Ik moest hem te vaak laten zien"

En als je hem zo vaak eruit hebt gehaald, is het ook eens een keer klaar...

Seksscènes zijn vaak onvermijdelijk in de carrière van een acteur of actrice, met een script dat oproept tot naaktheid op het scherm of intieme scènes die gebruikelijk zijn in films en op televisie.

Veel acteurs geven er echter om verschillende redenen de voorkeur aan om niet naakt voor de camera te staan. En is het niet meteen, dan is het wel na het een aantal keer gedaan te hebben, zoals deze naam.

Podcast 'Where There A Will, There A Wake'
De Britse Rafe Spall kwam tot de beslissing om te stoppen met het spelen in seksscènes nadat hij het gevoel had dat hij er gedurende zijn hele carrière 'te veel' had gehad. In gesprek met Kathy Burke legde hij het uit:

"Ik heb te vaak mijn piemel eruit gehaald. Een stuk of 18 keer. Dus ik doe het niet meer. Ik heb inmiddels kinderen die de leeftijd hebben dat ze er of thuis of op de speelplaats over willen praten".

Klinkt leuker dan dat het is
Spall onthulde verder dat nieuwsgierigheid mensen er vaak toe heeft gebracht om te vragen of zulke pittige scènes leuk zijn, waarop hij antwoordde: "Er kijken 50 kerels naar je, wat denk je zelf? Maar als het jouw ding is, ga je gang!"

NieuwsFilm

meest populair