'Transformers'-acteur Shia LaBeouf had "gruwelijke aanpak" bij oorlogsfilm 'Fury'

'Transformers'-acteur Shia LaBeouf had "gruwelijke aanpak" bij oorlogsfilm 'Fury'

"Shia was een man die binnenkwam en hij trok dan zijn tand eruit, omdat hij vond dat zijn personage geen tand mocht hebben," vertelt co-ster Jon Bernthal.

Shia LaBeouf besloot voor zijn rol als Boyd 'Bible' Swan in Fury, method-acting te gebruiken en liet hierdoor een blijvende indruk achter bij zijn co-sterren Jon Bernthal en Logan Lerman.

Het personage Boyd 'Bible' Swan is een heldhaftige en zeer religieuze schutter die vaak de Bijbel citeert aan zijn kameraden en ze hierdoor wil steunen.

Een wilde ervaring
Maar in plaats van de Bijbel in te duiken, vertelde Bernthal in The Joe Rogan Experience, dat LaBeouf een "gruwelijke aanpak" had om zich de religieuze schutter te voelen.

"Fury was zo'n wilde ervaring. Shia was een man die binnenkwam en hij trok dan zijn tand eruit, omdat hij vond dat zijn personage geen tand mocht hebben."

Maanden niet douchen
Ook vertelde de acteur dat LaBeouf zich "in zijn gezicht sneed en acht maanden niet heeft gedoucht."Logan Lerman bevestigde het verhaal van Bernthal in een eerder interview met GQ: "LaBeouf loopt de gang in en zegt: 'Hé man, wil je iets leuks zien? Kijk hier eens' en hij haalt een mes tevoorschijn en snijdt zijn gezicht."

Snijwonden
"De hele film lang bleef hij deze snijwonden in zijn gezicht openmaken. Wat je ziet aan snijwonden in de film is echt," aldus Lerman.

NieuwsFilm

meest populair