Hilarisch: deze stunt-acteur weet hoe jij dood moet gaan

Hilarisch: deze stunt-acteur weet hoe jij dood moet gaan

Een veelbekeken video op sociale media laat zien hoe het eruitziet als je sterft in een film.

Met de release van The Fall Guy gaat er de laatste tijd veel aandacht uit naar de stuntmannen in de filmindustrie. Regisseur David Leitch begon zelf als een stunt-acteur en doet er veel aan om het ondergewaardeerde vak in de spotlight te krijgen.

Nu gaat er een video rond op sociale media van een stunt-acteur die precies laat zien hoe mensen die worden doodgeschoten in een film, neervallen. En het ziet er niet alleen realistisch uit, maar ook heel grappig.

Otto Nyholm
De stuntman in de video is Finse Otto Nyholm. Nyholm heeft als stunt-acteur gewerkt in verschillende films en series, waaronder de vierde film in de Jeepers Creepers-franchise, Jeepers Creepers: Reborn.

Een andere film in zijn oeuvre is de actiefilm Last Man Down. Zijn volgende project is de eerste Netflix Original-film uit Finland, Little Siberia. Er is nog niet bekend wanneer die film uit zal komen.

Video
Bekijk de hilarische video van Nyholm hieronder. Als je hierdoor meer interesse krijgt in stuntmannen, dan kun je de film The Fall Guy nu gaan bekijken in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair