Tom Hanks ziet er (stok)oud uit op video en mensen maken zich zorgen

Tom Hanks ziet er (stok)oud uit op video en mensen maken zich zorgen

Aan de andere kant, de beroemde acteur is ondertussen bijna 68 jaar oud

Tom Hanks is een van de bekendste acteurs in Hollywood. Hoewel hij de laatste jaren misschien iets minder actief is dan voorheen, heeft hij nog meer dan genoeg fans. Toch schrokken velen toen een nieuw videootje opdook van de filmster.

Hanks, bekend van pareltjes als Saving Private Ryan, The Green Mile en natuurlijk Forrest Gump, is een grote fan van voetbal. Hij volgt voornamelijk de Premier League, aangezien hij een fervente supporter is van Aston Villa.

Filmpje
In het filmpje zien we Hanks zijn team aanmoedigen. Verschillende mensen vroegen zich af of er iets met de Oscar bekroonde acteur aan de hand was, aangezien hij er in de ogen van sommigen niet zo heel gezond uitziet.

Er schijnt echter helemaal niets met hem aan de hand te zijn. Het videootje, dat hieronder te zien is, wordt het gewoon duidelijk gemaakt dat Hanks inmiddels ook alweer bijna 68 jaar oud is. Ook Hanks wordt een jaartje ouder, maar zoals het ook in het bericht staat, 'that's life'.

Carrière
Hoewel Hanks dus langzaam maar zeker richting de 70 gaat, zit hij nog niet stil. Later dit jaar zal hij weer te zien zijn in de nieuwe film van Robert Zemeckis, de regisseur van de cultfilm Forrest Gump. Het gaat hier om de film Here, die wel erg interessant klinkt.NieuwsFilm

meest populair