Nieuwe film van Tom Hanks en 'Forrest Gump'-regisseur verschijnt eind 2024

Nieuwe film van Tom Hanks en 'Forrest Gump'-regisseur verschijnt eind 2024

Ook Robin Wright en 'Forrest Gump'-schrijver Eric Roth werken aan de veelbelovende 'Here' mee.

In 1994 wist regisseur Robert Zemeckis hoge ogen te gooien met Forrest Gump, waarin de hoofdrol is weggelegd voor Tom Hanks. Nu, 30 jaar later, werken de twee weer samen aan een film genaamd Here.

De Forrest Gump-reünie is bijna compleet, aangezien ook Robin Wright een rol heeft weten te scoren in de film. Zij was natuurlijk te zien als Jenny Curan in de klassieker. De verwachtingen zijn dan ook hoog voor Here.

Wat te verwachten
Here begon als een 6-pagina lang stripboek van Richard McGuire, dat in 1989 werd uitgebracht. In 2010 besloot McGuire hier een 300 pagina lange graphic novel van te maken. Het is de 2010 versie die nu zal worden omgetoverd tot een film.

De innovatieve graphic novel speelt zich af in een enkele locatie, maar dan wel over een periode van duizenden jaren. Verschillende momenten in de tijd worden in dezelfde ruimte getoond. Het verhaal van 'Here' gaat dan ook over één specifieke locatie door de tijd heen.

Verschillende stijlen
Here gaat dan ook veel verschillende tijdperken laten zien, aangezien de graphic novel begint in de prehistorische tijd maar tot ver in de toekomst gaat. De film zal eind dit jaar al te zien zijn, dus over niet al te lang zal ongetwijfeld meer informatie volgen.NieuwsFilm

meest populair