De 'Beetlejuice Beetlejuice'-trailer legt eindelijk een detail uit de originele huwelijksscène uit

De 'Beetlejuice Beetlejuice'-trailer legt eindelijk een detail uit de originele huwelijksscène uit

Van wie was die losse vinger met trouwring in Beetlejuice's zak?

De Beetlejuice Beetlejuice-trailer laat zien dat de geest Beetlejuice zijn bijna-huwelijk met Lydia nog lang niet is vergeten en dat het ook niet de eerste keer is dat hij in het huwelijksbootje stapt.

Winona Ryders Lydia draagt wederom een rode jurk, er wordt een huwelijkstaart getoond en de bio-exorcist is ervan overtuigd dat hij Lydia "zo blij gaat maken."

Gedwongen trouwen
In Beetlejuice uit 1988 dwong de gelijknamige bio-exorcist, gespeeld door Michael Keaton, dat het tienermeisje met hem zou trouwen.

In de scène zie je Lydia in een rode trouwjurk en wanneer het moment komt dat er een ring om haar vinger geschoven moet worden, zoekt Beetlejuice in zijn zak.

Een losse vinger
Uit zijn zak trekt hij een losse vinger met een ring hieromheen. "Ik zeg je lieverd, ze betekende niets voor mij, helemaal niets," stelt Beetlejuice zijn nieuwe bruid gerust.Dit suggereert dat de "ghost with the most" eerder getrouwd is geweest en wellicht zien we de vorige geliefde wel in het vervolg.

Wellicht de eigenares van de losse vinger
In de trailer van het vervolg zien we nieuwe personages waaronder Monica Bellucci's Delores, een vrouw die al lang dood lijkt te zijn en die een hele ringvinger mist.

Betekent dit dat Beetlejuice Lydia de ring heeft gegeven die ooit eigendom was van Delores?Beetlejuice, Beetlejuice spookt vanaf 5 september rond in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair