Paris Hilton in een peperduur Versace-jasje met niets eronder

Paris Hilton in een peperduur Versace-jasje met niets eronder

De blonde celeb laat zich weer zien in bijzonder dure, maar mooie kleding.

Actrice en vooral celeb Paris Hilton is niet meer de bekendheid die ze ooit was, maar met maar liefst 26,4 miljoen volgers op alleen al Instagram weet ze zich vaak genoeg in de kijker te spelen.

Kijk maar eens naar de meest recente post van de 43-jarige blondine op Instagram. We zien haar in het zwart, maar ook weer niet echt in het zwart. Ze draagt niet bijzonder veel. Onder haar zwarte Versace-jasje heeft ze namelijk niets aan.

Hottie of een nottie
Sterren als Kim Kardashian, Selena Gomez en Jennifer Lopez zijn ondertussen veel populairder op de verschillende socials. Toch doet Paris haar uiterste best om op te vallen bij haar volgers en een "hottie" te blijven.

Dit doet Paris vooral door in allerlei opvallende kleding te poseren. Een bijkomend voordeel is dat dit vaak in de duurste kleding gebeurt. De nieuwste foto's werden gemaakt voor Flaunt Magazine. Het magazine maakte zelfs een complete film met de ster in de hoofdrol.

Jasje
Op Instagram plaatste Paris twee foto's en de complete "film" is te zien op de Insta-pagina van ISSUE Photo Studio.


Wil je de foto's van de 43-jarige Paris Hilton zien? Dan vind je deze op het Instagram-account van de ster.

Overigens heeft Paris twee films in de planning staan volgens haar IMDb-pagina, namelijk China Game en The Trainer. De laatste is al opgenomen en je ziet daarin ook rollen van Gina Gershon, Bella Thorne en Stephen Dorff.

NieuwsFilm

meest populair