Kevin Costner weet nog dat Ben Affleck en Matt Damon hun carrière bij hem begonnen

Kevin Costner weet nog dat Ben Affleck en Matt Damon hun carrière bij hem begonnen

Ben Affleck en Matt Damon begonnen hun carrière als extra's in Field of Dreams bij Kevin Costner en hij weet dat nog

Kevin Costner promoot nu zijn nieuwste western Horizon: An American Saga. De legendarische acteur uit Dances with Wolves en Fandango is inmiddels 69 jaar en heeft andere acteurs groot zien worden in Hollywood.

Als hem in de YouTube-video van Jimmy Kimmel Live gevraagd wordt of hij zich het eerste filmrolletje van Matt Damon en Ben Affleck nog herinnert, antwoordt hij met een glimlach over het maken van Field of Dreams en die twee beste vrienden: "Ik weet het nog. Ze zaten op de tribune en waren nog studenten."

Grootste sterren in Hollywood
Over die film uit 1989 vervolgde hij met: "Ze kwamen naar me toe en stonden op dezelfde wijze op en leunden op dezelfde wijze terug en keken naar elkaar op hetzelfde tijdstip. In het gesprek waren ze vol enthousiasme en vol vuur."

Matt Damon en Ben Affleck groeiden eveneens uit tot de grootste acteurs en producers binnen Hollywood. Ze maakten onder meer Good Will Hunting en Air. Op zijn beurt reageerde Matt Damon op zijn eerste ontmoeting met Kevin Costner - meer dan 35 jaar geleden.

Hij was zo aardig
Jimmy Kimmel las de tekst van Matt voor: "Ik herinner het me als de dag van gisteren. Het was zo belangrijk voor ons. Bij onze eerste ontmoeting lachte ik als een 12-jarig meisje, want Kevin Costner had de carrière die wij wilden hebben. Hij was zo aardig voor ons."NieuwsFilm

meest populair