Deze grote scifi-film scoort dit weekend als een malle op Netflix

Deze grote scifi-film scoort dit weekend als een malle op Netflix

Nederland kijkt weer massaal naar Netflix dit weekend en deze drie films zijn met name erg populair.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Atlas (2024)
Regie: Brad Peyton | Cast: Jennifer Lopez, Simu Liu, Sterling K. Brown, e.a. | Kijk direct
Atlas werkt als analist voor een internationale organisatie die het opneemt tegen Halan, een ontspoorde AI-robot die een oorlog is gestart tegen de mensheid. Halan is een uitvinding van haar moeder en Atlas heeft logischerwijs een enorme afkeer voor AI. Maar wanneer ze ontdekt dat Halan mogelijk alleen te vangen is met behulp van AI, zal ze haar principes op zij moeten zetten om de wereld te redden.The Kill Room (2023)
Regie: Nicol Paone | Cast: Uma Thurman, Samuel L. Jackson, Joe Manganiello, e.a. | Kijk direct
De overspannen galeriehoudster Patrice werkt samen met huurmoordenaar Reggie en zijn baas Gordon bij een witwasoperatie. Reggie maakt chaotische kunst geïnspireerd op zijn dagelijkse werkzaamheden. Zijn schilderijen blijken een groot succes. Hierdoor komen de drie echter wel op de radar te staan van collega's uit de onderwereld.Ice Age: Collision Course (2016)
Regie: Mike Thurmeier en Galen T. Chu | Cast: Ray Romano, Queen Latifah, John Leguizamo, e.a. | Kijk direct
Op Scrats zoektocht naar de ongrijpbare eikel lanceert hij zichzelf per ongeluk de ruimte in en veroorzaakt hij een kosmische kettingreactie waarmee hij de toekomst van de wereld in gevaar brengt. Om iedereen te redden moeten Sid, Manny, Diego en de rest van de kudde hun huis verlaten en samenwerken met nieuwe kleurrijke figuren om de planeet te redden.NieuwsFilm

meest populair