Sylvester Stallone gaat "incognito": zou jij hem herkend hebben?

Sylvester Stallone gaat "incognito": zou jij hem herkend hebben?

Sylvester Stallone doet onopvallend boodschappen in bizarre outfit na een filmdag voor Tulsa King.

Sylvester Stallone is een opvallende verschijning. Toch kan de acteur uit Rambo en Rocky vreemd genoeg onopvallend zelf boodschappen doen.

Een recente Instagram-video van de superster levert veel vraagtekens voor de kijkers. Ook is er sprake van hilariteit. Want Sly sleept de winkelwagen nonchalant achter hem aan. En hij is gekleed in een felgekleurde jas en heeft een bijzondere zonnebril op.

Geen herkenning
Een fan vraagt zich hardop af waarom hij niet herkend wordt. Een ander vindt het vreemd dat niemand naar Sylvester kijkt, want zijn outfit is bizar. Kennelijk kan iemand zo van een filmset af even wat uit een supermarkt halen.

Sylvester schrijft over zijn dag: "Ik zocht naar iets te eten na een filmdag van Tulsa King. Ik hoorde dat er een geweldige supermarkt aan de overkant van de straat was. Zo ziet een gangster eruit als hij groente en fruit koopt."

Legendarische kerel
De acteur vertelde al eerder dat de serie over de Italiaanse maffia een succes bleek. Het eerste seizoen krijgt dus een vervolg. En wie weet, kan de legendarische man ongezien blijven winkelen.



NieuwsFilm

meest populair