Deze epische confrontatie hebben we moeten missen in 'Black Panther: Wakanda Forever'

Deze epische confrontatie hebben we moeten missen in 'Black Panther: Wakanda Forever'

Nieuwe concept art onthult scènes die oorspronkelijk wel in het script zaten, maar niet werden verfilmd.

Er gebeurde veel in Black Panther: Wakanda Forever. De Marvel-film zat vol met nieuwe personages en bevatte een heuse oorlog tussen twee onafhankelijke naties, namelijk Wakanda en het onderwaterrijk Talokan.

Twee van de nieuwe personages waren Namora (Mabel Cadena) en Riri Williams/Ironheart (Dominique Thorne). In de film hebben zij weinig interactie, maar volgens concept-artist Phil Saunders stond er een episch gevecht tussen de twee gepland.

Onder water
Saunders deelt concept art van het gevecht op zijn Instagram-pagina, waarin we zien dat de confrontatie onder water zou hebben plaatsgevonden. Ironheart gaat achter Namora aan met haar nieuwe gevechtspak.

"Het script bevatte oorspronkelijk een uitgebreid gevecht tussen Riri en Namora dat hen onder water zou brengen," aldus Saunders, "[maar] het werd onvermijdelijk eruit geknipt om de focus op Shuri en Namor te houden."

James Bond
Saunders onthult verder dat hij "veel onderwatergevechtsscènes uit James Bond-films [had] bekeken om er een gevoel voor te krijgen." Helaas zit de scène dus niet in de film, maar Wakanda Forever kun je nu wel terugvinden op Disney+.NieuwsFilm

meest populair