"Ik wil een keiharde versie neerzetten" zegt de Batman-kandidaat voor 'The Brave and the Bold'

"Ik wil een keiharde versie neerzetten" zegt de Batman-kandidaat voor 'The Brave and the Bold'

De acteur heeft al enkele grote rollen laten schieten, maar voor een Batman-film staat hij open.

Glen Powell is een alsmaar grotere naam aan het worden in de filmwereld. De acteur heeft de rollen voor het oprapen. Ondanks het feit dat hij al eerder liet weten geen interesse te hebben in Marvel-films, vindt hij een superheldenrol wel behoorlijk interessant.

Powell, o.a. bekend van Top Gun: Maverick en de recente Hit Man, liet onlangs weten dat hij geen bekende superheld wil spelen, maar hij maakt één uitzondering en dan wel voor Batman.

Interesse
Zo zegt Powell: "Toen ik op de set van 'Twisters' was kreeg ik te horen dat David Corenswet de nieuwe Superman werd. Hij is een harde werker en verdient het zeer zeker. Ikzelf ben altijd al een Batman-fan geweest".

"Ik zou dan ook graag een harde en rauwe Batman willen spelen. Niet in de stijl van Matt Reeves, maar eerder van Michael Keaton". Robert Pattinson zal echter na alle verwachting de komende jaren de rol voor zijn rekening nemen, maar gezien alle veranderingen en nieuwe projecten is er een mogelijkheid dat Powell alsnog zijn zin krijgt.

Hoop
Powell houdt dus hoop, maar weet ook dat zelfs als hij auditie zou mogen doen het dan nog steeds geen zekerheid is. Zo vervolgt hij: "Ik heb al eerder auditie gedaan voor de rol van 'Captain America', maar die had ik verprutst".


"Hetzelfde geldt voor de hoofdrol in 'Solo: A Star Wars Story'. Ik kwam hier heel dichtbij, maar ook hier verpestte ik de allerlaatste auditie... Ik kan hier vandaag de dag gelukkig om lachen, maar dat was destijds een ander verhaal".

NieuwsFilm

meest populair