Gerucht: topacteur op het oog voor hoofdrol in videospelverfilming van 'Ghost of Tsushima'

Gerucht: topacteur op het oog voor hoofdrol in videospelverfilming van 'Ghost of Tsushima'

Gaat hij van het spelen van Lord Yoshii Toranaga in 'Shogun' over naar Lord Shimura in 'Ghost of Tsushima'?

De laatste jaren worden videospellen steeds vaker verfilmd, en dit pakt ook telkens beter uit. Niet zo heel gek dus, dat er nu ook een film gemaakt gaat worden van Ghost of Tsushima, een van de beste videospellen van de afgelopen vier jaar.

Sonic, Detective Pikachu en The Super Mario Bros. Movie hebben allen aangetoond dat films gebaseerd op videogames kunnen scoren. Ghost of Tsushima kwam uit in 2020 en was een grote hit, waardoor Playstation Productions besloot er snel een film van te gaan maken.

Plan
In 2021 werd bekendgemaakt dat niemand minder dan Chad Stahelski, bekend van de John Wick-franchise, de regie op zich zou nemen. Sindsdien bleef het echter stil, tot nu dan.

Het gerucht dat nu de ronde doet is dat Hiroyuki Sanada in gesprek is voor een van de hoofdrollen. Heel erg gek zou dit niet zijn. Sanada werkte al eerder samen met Stahelski aan John Wick 4, maar wist ook hoge ogen te gooien in o.a. Mortal Kombat en de sterk onthaalde serie Shogun.

Rol
Hoewel dit nog niet bevestigd is, zien filmfanaten dit wel zitten. Zij denken dat hij een goede Lord Shimura neer zou kunnen zetten. In Ghost of Tsushima speelt Shimura een belangrijke rol.


In het verhaal is hij de oom van de hoofdrolspeler, Jin Sakai. De twee hebben een goede band, maar vanwege verschillende ideeën en strategieën drijven ze alsmaar verder uit elkaar. Tijd zal het zeggen of hij het wordt maar laten we het hopen!

NieuwsFilm

meest populair