Zwaar gehavend slachtoffer op eerste foto 'The Strangers: Chapter 2'

Zwaar gehavend slachtoffer op eerste foto 'The Strangers: Chapter 2'

Het vervolg op 'Chapter 1' moet eveneens dit jaar nog gaan verschijnen...

The Strangers: Chapter 1 verscheen drie weken geleden pas in de bioscoop, maar toch heeft studio 'Lionsgate' de horrorfilm al digitaal uitgebracht. Deze kan je vanaf heden o.a. bekijken op 'Pathé Thuis'.

De titel moet het eerste deel van een trilogie worden, allen gemaakt door de Finse regisseur Renny Harlin, en sowieso Chapter 2 staat op de planning om voor de jaarwisseling het witte doek te bereiken.

Afwisselende castleden
Het verhaal draait om het personage Maya van Madelaine Petsch en zij werd in Chapter 1 nog vergezeld door Froy Gutierrez in haar strijd tegen de gemaskerde indringers Scarecrow, Pin-Up Girl en Dollface.

Hoewel Chapter 1 grotendeels dezelfde plotlijn volgde als het origineel uit 2008, moeten de twee vervolgen dit op nieuwe en onverwachte manieren uitbreiden. Wat gebeurt er met de slachtoffers van dit soort geweld, wie zijn de daders, waar komen ze vandaan en waarom doen ze wat ze doen?

Nieuwsgierigheid wekken
De opnames van Chapter 2/3 zijn momenteel bezig en ter promotie heeft IMDb nu een foto onthuld waarop (zo te zien) Petsch bebloed en zwaar gehavend tegen een boom aanleunt en duidelijk achtervolgd wordt.NieuwsFilm

meest populair