James Gunn lijkt te bevestigen: Gal Gadot is niet langer Wonder Woman

James Gunn lijkt te bevestigen: Gal Gadot is niet langer Wonder Woman

Na de annulering van 'Wonder Woman 3' was de verwachting al klein voor de terugkomst van de actrice.

Fans vroegen het zich al langer af, maar het lijkt erop dat Gal Gadot officieel niet meer zal terugkeren als Wonder Woman in het nieuwe DC Universe. Dat komt direct van DC-baas James Gunn.

Een fan op het sociale mediaplatform Threads sprak Gunn aan over geruchten dat Wonder Woman zou verschijnen in de streamingserie Creature Commandos. "[Maar] ze is nog niet gecast, correct?" vroeg de fan. "Correct," aldus Gunn.

Geen Gadot meer
Dit lijkt te bevestigen dat Gadot niet langer de rol zal spelen. De actrice was voor het laatst nog te zien in The Flash, en het leek er even op dat Wonder Woman 3 nog gemaakt zou worden.

Maar toen bekend werd dat regisseuse Patty Jenkins dat project had verlaten, werd het vrijwel zeker dat de film helemaal niet meer ging gebeuren. Daarbij kwam ook de toekomst van Gadot bij DC in gevaar.

Nieuwe actrice
De bevestiging van Gunn betekent niet dat de geruchten over Creature Commandos waar zijn, noch dat hij inmiddels actief op zoek is naar een nieuwe actrice voor de rol. Jenkins onthulde eerder dat DC "voorlopig niet geïnteresseerd [is] in Wonder Woman."

Post by @jamesgunn
View on ThreadsNieuwsFilm

meest populair