Door deze scène met Sandra Bullock wilde élke man acteur worden

Door deze scène met Sandra Bullock wilde élke man acteur worden

Want wie fantaseerde er niet heimelijk over in zijn puberjaren...

Bijna iedere jongen die is opgegroeid in de 90's, en misschien later ook nog wel, had in die periode een stiekeme crush op Sandra Bullock (toen een dertiger) als het aankwam op Hollywoodactrices.

In The Proposal uit 2009 was ze alweer 45 jaar oud, maar nog steeds zag ze er beeldschoon uit. Ze heeft ook nooit geen schaamte gevoeld om in haar blootje voor de camera te verschijnen en daar maakte de crew achter de hit-comedy gretig gebruik van.

Ongemakkelijk voor hen, hilarisch voor ons
Het gaat hier om de scène waarin ze poedelnaakt uit de douche stapt op zoek naar een handdoek. Tegenspeler Ryan Reynolds, eveneens poedelnaakt, komt binnen gelopen en beiden botsen tegen elkaar op.

Ze blijven enkele seconden "vastgeplakt" stilstaan om vervolgens hun evenwicht te verliezen en op de grond te vallen waarna ze paniekerig zo ver mogelijk wegvluchten en zichzelf haastig proberen te bedekken.

Met gemengde gevoelens op terugkijken
Hoewel Bullock achteraf heeft aangegeven de scène behoorlijk gênant te vinden, zal Reynolds ongetwijfeld heel veel mannen geïnspireerd hebben om een acteerlesje te gaan volgen, want dit wil iedereen wel meemaken!NieuwsFilm

meest populair