Verrassend: James Gunn deelt 'Superman'-setfoto met Michael Rooker

Verrassend: James Gunn deelt 'Superman'-setfoto met Michael Rooker

Er waren al eerder geruchten dat Rooker de vader zou spelen van een iconisch personage.

Onlangs kwamen er op de valreep nog extra castleden bij voor Superman, en nu heeft regisseur James Gunn een nieuwe foto gedeeld met hen vanaf de set in Macon, in de Amerikaanse staat Georgia.

Op de foto zien we echter ook Michael Rooker, een acteur waar Gunn al vaker mee heeft gewerkt. Hij was niet eerder aangekondigd als castlid voor de film, dus het is verrassend om hem te zien.

Geen rol
Een half jaar geleden waren er al geruchten dat Rooker in de film mee zou spelen als Sam Lane, de militaire generaal/vader van Lois Lane. Maar Gunn ontkende dat toen stellig.

Nu geeft de regisseur aan dat Rooker enkel "op bezoek" is. "Hij is hier niet om te filmen, dat zweer ik." Rooker is een vriend van Gunn: hij was eerder te zien in diens Guardians of the Galaxy-films als het personage Yondu.

The Daily Planet
De echte castleden op de foto zijn Mikaela Hoover (Cat Grant), Chris McDonald (Ron Troupe), Wendell Pierce (Perry White), en Pruitt Taylor Vince (Jonathan Kent). Daarnaast zijn ook een producent en een vriendin van Gunn zichtbaar.


Drie van de vier bovengenoemde personages werken in Superman op het kantoor van de fictieve krant The Daily Planet. Het lijkt aannemelijk dat de productie zich momenteel daarmee bezig houdt.

NieuwsFilm

meest populair