Tattoo op het lijf van Sofia Vergara krijgt tweede kans: "ik recycle het"

Tattoo op het lijf van Sofia Vergara krijgt tweede kans: "ik recycle het"

Sofia Vergara hergebruikt haar tatoeage na scheiding door een slimme aanpassing.

Sofia Vergara denkt in oplossingen - ook na haar echtscheiding van Joe Manganiello. De 51-jarige actrice uit Modern Family en Griselda lijkt ongeschonden uit de relatiebreuk te komen.

In de talkshow The Talk kwam de tatoeage bij haar rechterpols ter sprake. Die 'J' had ze ter ere van haar man, de acteur uit The Batman en The Kill Room, laten zetten. Maar in plaats van de tattoo te haten, vond zij er een nieuwe bestemming voor.

Geniale zet
De comédienne vertelde over haar geniale zet: "Dit is het initiaal van Joe, maar nu hij weg is... hoe gelukkig kan ik zijn dat de man met wie ik nu uitga dezelfde voorletter heeft... dus ik recycle het."

Niet alleen het publiek lag in een deuk, ook in het onderstaande Instagrambericht van Entertainment Tonight vonden lezers het grappig. Iemand schreef dat ze een echte latina is. Een ander vond haar manier van doen geweldig.

Droge maniertjes
Feit is dat het van origine Colombiaanse model geliefd is vanwege haar droge, praktische inzichten. Mensen zijn dol op haar positieve mindset. En het recyclen van zoiets als permanente inkt, is best wel stoer.NieuwsFilm

meest populair