Breuk Jennifer Lopez en Ben Affleck lijkt nagenoeg definitief, of is er hoop?

Breuk Jennifer Lopez en Ben Affleck lijkt nagenoeg definitief, of is er hoop?

Jennifer Lopez en Ben Affleck heroverwegen hun relatie terwijl hun woning in Beverly Hills te koop staat.

Jennifer Lopez en Ben Affleck trouwden in 2022 en kochten samen een woning in Beverly Hills. Dat landgoed is 60 miljoen Amerikaanse dollar waard en wordt na slechts een jaar weer in de verkoop gezet.

De pers speculeert al weken over een op handen zijnde relatiebreuk. Ben Affleck blijkt namelijk sinds kort in een appartement te wonen, vlakbij zijn kinderen en zijn ex-vrouw Jennifer Garner. Jennifer Lopez zou op zoek zijn naar een ander huis.

Is een echtscheiding aanstaande
De paparazzi draaien overuren om erachter te komen of het stel wil scheiden. Bij officiële gelegenheden als de première van Atlas verscheen Jennifer Lopez ineens alleen. Aan de andere kant is Ben Affleck druk met de filmopnamen van het vervolg op The Accountant.

Maar verschillende bronnen rond het echtpaar meldden wel dat zij tijdelijk uit elkaar zijn. Ze zouden te drukke werkschema's hebben en hun persoonlijkheden zouden botsen. Toch verschijnen zij wel samen bij privé-aangelegenheden zoals het afstuderen van de oudste dochter van Ben.

Gewoon met rust laten
In het onderstaande Instagrambericht van enews vragen lezers of het koppel alsjeblieft wat rust mag. Populaire sterren hebben het al pittig genoeg. Ook hopen sommigen dat ze weer samen hun weg vinden.



NieuwsFilm

meest populair