3 geweldige films op HBO Max om nu te streamen

3 geweldige films op HBO Max om nu te streamen

Van Zac Efron tot Tom Hardy: deze goede films moet je absoluut een keer gezien hebben.

HBO Max is een van de populairste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

17 Again (2009)
Regie: Burr Steers | Cast: Zac Effron, Leslie Mann, Matthew Perry, e.a. | Kijk direct
Mike was een populaire topatleet met een mooie toekomst voor zich. Hij koos echter niet voor een sportcarrière, omdat hij liever wilde samenwonen met zijn vriendin. Nu, twintig jaar later, is zijn huwelijk mislukt en heeft hij een saaie baan. Mike is een midlifecrisis nabij. Hij zou graag zijn jeugd overdoen, en die wens komt uit als hij op een dag wakker wordt en weer zeventien blijkt te zijn.Girl (2018)
Regie: Lukas Dhont | Cast: Victor Polster, Arieh Worthalter, Oliver Bodart, e.a. | Kijk direct
Lara droomt ervan om ballerina te worden, en is net toegelaten tot een van de meest prestigieuze dansscholen in Brussel. Maar haar lichaam stribbelt tegen, want Lara is geboren als jongen. Ze worstel behoorlijk met zichzelf en raakt, terwijl ze een intensieve hormoonbehandeling ondergaat op weg naar haar operatie, steeds gefrustreerder.Mad Max: Fury Road (2015)
Regie: George Miller | Cast: Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, e.a. | Kijk direct
Mad Max, achtervolgd door zijn turbulente verleden, probeert samen met de even strijdbare als mysterieuze Furiosa uit handen te blijven van de aanbeden tiran Immortan Joe en zijn volgelingen. De twee racen door het droge woestijnlandschap om een groep broedvrouwen te redden van een miserabel lot.NieuwsFilm

meest populair