Schieten, knokken en racen met Dave Bautista in trailer 'My Spy 2: The Eternal City'

Schieten, knokken en racen met Dave Bautista in trailer 'My Spy 2: The Eternal City'

Dave Bautista's tweede avontuur als spion krijgt zijn eerste beelden...

Nog een trailer die vandaag debuteerde, is die van My Spy: The Eternal City waarin Dave Bautista wordt herenigd met actrice Chloe Colman. De wereld maakte in 2020 al kennis met hun duo JJ en Sophie.

My Spy maakte behoorlijk veel indruk op het publiek dat de actiecomedy thuis streamde. Dus hier zijn we dan met het onvermijdelijke vervolg. Deze keer reist het tweetal door heel Europa terwijl ze een terroristisch complot proberen te dwarsbomen.

Bekijk de beelden hieronder
Wanneer het middelbare schoolkoor van Sophie wordt geselecteerd voor een Italiaanse tournee die culmineert in een optreden voor de paus in Vaticaanstad, ziet JJ dit als een kans om een ??band op te bouwen met zijn nieuwe stiefdochter.

Hij regelt vrijwilligers om de groep te begeleiden door de Venetiaanse grachten, over de beroemde bruggen van Florence en naar de meest historische plekken van Rome. In plaats daarvan ontdekt hij dat hij en Sophie onwetende pionnen zijn geworden in een plan dat een einde maakt aan de wereld zoals wij die kennen.

Vanaf juli online te bekijken
Regisseur van dienst is opnieuw Peter Segal. Zoals gebruikelijk bij zijn films, is er ook genoeg humor in combinatie met de actie. Het eerste deel was een vermakelijk familieavontuur dat nu wordt verdubbeld.NieuwsFilm

meest populair