Opmerkelijk: Gevallen Marvel-acteur Jonathan Majors ontvangt binnenkort grote filmprijs

Opmerkelijk: Gevallen Marvel-acteur Jonathan Majors ontvangt binnenkort grote filmprijs

Niet iedereen vindt het kunnen dat de acteur een award krijgt na alles wat is gebeurd.

Jonathan Majors was hard op weg om een van de grootste namen te worden in Hollywood, maar nu is hij toch niet langer welkom in de filmwereld. De acteur werd schuldig bevonden aan het mishandelen van zijn ex-vriendin, maar komt nu weer op merkwaardige manier in het nieuws langs.

Majors, o.a. bekend van Hostiles en Creed III, moest de nieuwe grote schurk worden in het MCU. Jarenlang vormde Thanos de grootste bedreiging voor de Avengers, maar Majors Kang the Conqueror moest het stokje van hem overnemen.

Prijs
Ondanks het feit dat hij al meerdere keren opdook als de superschurk, besloot Marvel zijn contract te verscheuren na de rechtszaak. Majors komt nu nog maar lastig aan de bak en heeft geen al te beste reputatie meer.

Hier stoort de Hollywood Unlocked Impact Awards zich echter totaal niet aan. Sterker nog, de organisatie heeft besloten de bekritiseerde acteur te bekronen met de 'Perseverance Award', die Majors op 21 juni in Los Angeles zal ontvangen.

Ophef
De beschrijving van de prijs is als volgt: "Deze award wordt uitgereikt aan een persoon die niet opgeeft, wat er ook op hun pad komt, waardoor ze mensen blijven inspireren". Deze prijs ging in het verleden al naar andere bekendheden als Whoopi Goldberg, Tupac en Floyd Mayweather.


Toch zorgde dit nieuws voor de nodige gefronste wenkbrauwen. Veel mensen vragen zich af hoe de organisatie Majors nu nog kan bekronen met zo'n prijs. De acteur heeft altijd gezegd onschuldig te zijn, dus het is wel interessant om te zien of hij de prijs zelf in ontvangst zal nemen en wat hij hier dan zal zeggen.

NieuwsFilm

meest populair