4 gave actiefilms om vanavond te kijken

4 gave actiefilms om vanavond te kijken

Liefhebbers van het actiegenre opgelet: dit zijn leuke actiefilms voor vanavond.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag vier actiefilms voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Atomic Blonde (2017)
Regie: David Leitch | Cast: Charlize Theron, James McAvoy, Sofia Boutella, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
De Britse geheim agente Lorraine Broughton wordt naar Berlijn gestuurd om de moord op een spion te onderzoeken. Daarvoor moet ze een lijst met namen van buitenlandse spionnen zien te bemachtigen en een dubbelspion zien te ontmaskeren. Dit allemaal om zichzelf en de wereldwijde veiligheidsorganisaties te beschermen.



Alita: Battle Angel (2019)
Regie: Robert Rodriguez | Cast: Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly, e.a. | Te zien op: Disney+
Alita, een vrouwelijke cyborg met geheugenverlies, wordt door een robotbouwer gevonden op een schroothoop. Hij besluit haar mee te nemen en op te knappen. Alita blijkt bijzonder goed te kunnen vechten en begint daarom een nieuw bestaan als premiejager, waarvoor ze zich stort op het inrekenen van de gevaarlijkste criminelen.



The Gray Man (2022)
Regie: Joe en Anthony Russo | Cast: Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, e.a. | Te zien op: Netflix
Courty Gentry wordt in de gevangenis gerekruteerd door de CIA. Hij blijkt een begaafd sluipschutter en wordt ingezet om aantal dodelijke opdrachten uit te voeren. Hij wordt echter dwarsgezeten door ene Lloyd Hansen, een onberekenbare eenling. Gelukkig is Dani Miranda, eveneens een agente, daar om hem te helpen.



Black Panther: Wakanda Forever (2022)
Regie: Ryan Coogler | Cast: Letitia Wright, Tenoch Huerta Mejía, Angela Bassett, e.a. | Te zien op: Disney+
Wakanda rouwt om de dood van T'Challa. Een jaar na dit verlies, bevindt het Afrikaanse land zich in een geopolitieke crisis na een incident met vibranium. Hierdoor belandt Wakanda in oorlog met Namor, de heerser van een onderwaterkoninkrijk, en zijn onderdanen. Ondertussen staat Shuri voor de keuze of zij haar broer opvolgt als de Black Panther.



NieuwsFilm

meest populair