Het budget van 'Mission: Impossible 8' blijkt krankzinnig hoog

Het budget van 'Mission: Impossible 8' blijkt krankzinnig hoog

De camera's blijven nog de hele zomer draaien voor de film die in 2025 uit moet komen.

Mission Impossible 8 heeft veel problemen te verduren gekregen. Het volgende hoofdstuk in de megafranchise met Tom Cruise werd al twee keer vertraagd.

De eerste keer kwam door de dubbele staking in Hollywood vorig jaar. Daardoor werd de productie van de film maar liefst negen maanden vooruitgeschoven. En recent nog liep het project weer vertraging op door een defecte onderzeeër.

Krankzinnig budget
Inmiddels is het budget van de film naar verluidt al "meer dan 300 miljoen dollar." Dat melden bronnen aan Puck News, en dat is zonder rekening te houden met de meest recente vertraging.

Eerder werd al gesuggereerd dat de kosten van de film zelfs waren opgelopen tot 400 miljoen. De productie moet nog de rest van de zomer in beslag nemen, misschien zelfs tot in de herfst.

Dead Reckoning
De vorige film in de reeks, Mission Impossible: Dead Reckoning, bracht in totaal 567 miljoen dollar op in de bioscoop. Daarmee draaide het voor Paramount een verlies van ongeveer 100 miljoen dollar.


De studio hoopt natuurlijk dat de nieuwe film het beter zal doen. Een titel is nog niet bekend, maar verwacht wordt dat de film in mei volgend jaar in de bioscoop zal verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair