Brute bloeduitstorting voor 'The Rock' Dwayne Johnson na opnames

Brute bloeduitstorting voor 'The Rock' Dwayne Johnson na opnames

Dwayne Johnson raakt gewond aan zijn elleboog tijdens de opnames van The Smashing Machine.

Dwayne Johnson is druk bezig met de filmopnamen van zijn nieuwe film The Smashing Machine. Het verhaal is gebaseerd op de carrière van Mark Kerr, een worstelaar en martial arts-expert.

Dwayne werkte vóór zijn acteercarrière als professioneel worstelaar en was daar ook enorm succesvol in. Maar hij is nu over de 50 en dagen worstelen op een filmset kan nou wel een uitdaging zijn. Hij raakte onlangs geblesseerd aan zijn arm.

Geblesseerde elleboog
Bij zijn onderstaande Instagram-bericht schreef Dwayne, alias The Rock: "Elleboog kreeg een kusje van een griezelig monster. Weefsel niet erg beschadigd. Het zal helen. Ik heb erger meegemaakt en volg pijn en tequila als gids. Terug aan het werk. Dank voor de tips. Het gaat goed."

Zijn maatje Gordon Ramsay reageerde op de brute bloeduitstorting rond zijn elleboog met: "Houd je taai". Iemand anders grapte dat Kevin Hart moet uitkijken waar hij tegenaan loopt. Die collega uit Jumanji: The Next Level is nu eenmaal klein. Weer een ander schreef dat de ex-worstelaar toch echt een dagje ouder wordt.

Best jammer
Die opmerking is extra wrang, want een bekend wapen van The Rock bij zijn WWE-wedstrijden was de inzet van zijn zogeheten 'people's elbow'. Bij die techniek sprong Dwayne bovenop zijn tegenstander met zijn elleboog vooruit. Maar dat is zó 2000.NieuwsFilm

meest populair