Eerste trailer voor 'Smile 2': de dodelijke lach is terug

Eerste trailer voor 'Smile 2': de dodelijke lach is terug

In oktober keert de angstaanjagende lach uit Smile (2022) terug in de bioscoop.

In 2022 was de horrorfilm Smile een groot succes. Met een budget van slechts $17 miljoen werd er een enorme $217,4 miljoen opgehaald. Een vervolg kan uiteraard niet uitblijven, en deze wordt rond Halloween verwacht.

De tweede film komt opnieuw van regisseur Parker Finn die de films baseert op zijn eigen korte film Laura Hasn't Slept uit 2020. Er is slechts een acteur die terugkeert voor het vervolg.

Popster
Acteur Kyle Gallner (Scream, 2022) is opnieuw te zien als Joel, de ex-vriend van Rose (Sosie Bacon) in de eerste film. Let op spoiler: aan het einde van de eerste film krijgt Joel de vloek overgedragen van Rose als zij zichzelf in brand steekt.

Vlak voordat popster Skye Riley, gespeeld door Naomi Scott (Aladdin), aan haar nieuwe wereldtournee begint, krijgt ze te maken met allerlei onverklaarbare en angstaanjagende gebeurtenissen. De gruwelijke ervaringen en de druk van de roem worden haar te veel en Skye wordt gedwongen om de confrontatie aan te gaan met haar duistere verleden voordat haar leven totaal ontspoort.

Oktober
Andere namen in Smile 2 zijn Lukas Gage en Rosemarie DeWitt en de film staat gepland voor 17 oktober. Hieronder de trailer, gevolgd door de poster.
NieuwsFilm

meest populair