3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van showworstelen tot koken: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Iron Claw (2023)
Regie: Sean Durkin | Cast: Zac Efron, Jeremy Allen White, Harris Dickinson, e.a. | Te zien op: Prime Video
Jaren tachtig. Kevin Von Eric heeft, in navolging van zijn vader Fritz, zijn leven gewijd aan een showworstelcarrière. Ook zijn drie broers Kerry, Mike en David proberen het te maken in deze competitieve wereld. Ze worden getraind door hun dominante vader. Ondanks de nodige spanningen, blijven de broers strijden om de wereldtop van het showworstelen te bereiken.Chef (2014)
Regie: Jon Favreau | Cast: Jon Favreau, Sofia Vergara, Scarlett Johansson, e.a. | Te zien op: Netflix
Chef-kok Carl krijgt het aan de stok met zijn nogal commercieel ingestelde baas. Hij weigert concessies te doen op culinair gebied en neemt ontslag. Casper komt vervolgens met het idee om een eigen foodtruck te beginnen. Dat doet hij samen met zijn ex-vrouw, zoon en een goede vriend. Tijdens deze ondernemende reis ontdekt hij niet alleen zijn passie voor het koksvak opnieuw, maar ook zijn zin in het leven.American Beauty (1999)
Regie: Sam Mendes | Cast: Kevin Spacey, Annette Bening, Thora Birch, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Lester zit gevangen in een saai leven en een zielloos huwelijk. Hij ontwikkelt een ongezonde belangstelling voor Angela, de beste vriendin van zijn tienerdochter Jane. Dit verboden verlangen geeft hem hernieuwde zin in het leven. Met zijn acties brengt Lester echter zijn hele familie in verwarring, met alle gevolgen van dien.NieuwsFilm

meest populair