'Gladiator 2' krijgt "de grootste actiescènes die ooit op film zijn gezet"

'Gladiator 2' krijgt "de grootste actiescènes die ooit op film zijn gezet"

Een van de grote bazen bij Paramount is zeer onder de indruk van de blockbuster.

Eerder deze maand kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Gladiator 2, aangezien Russell Crowe zijn bedenkingen heeft bij het vervolg. Toch lijkt het erop dat filmfanaten iets voorgeschoteld zullen gaan krijgen dat meer dan de moeite waard is.

Ondanks het feit dat Crowe niet terugkeert, mag de rest van de cast er zeker wel zijn. Connie Nielsen is weer van de partij, maar ook zijn er grote nieuwkomers als Denzel Washington, Pedro Pascal, Joseph Quinn en Paul Mescal.

Meer
Daar blijft het niet bij. Studio Paramount heeft al enkele scènes gezien van Ridley Scotts nieuwe blockbuster en ze zijn omvergeblazen door deze beelden. De Paramount president van International Theatrical Distribution, Mark Viane, laat zich er kort en krachtig over uit.

"We hebben een lange tijd moeten wachten op het vervolg, maar het is echt meer dan de moeite waard. In 'Gladiator 2' zitten de grootste actiescènes die ooit op film zijn gezet". Scott heeft natuurlijk al de nodige actievolle films gemaakt en dit lijkt nu dus niet anders te worden.

Verhaal
In Gladiator 2 staat Lucius centraal. Voordat Maximus stierf, wist hij Lucius en zijn moeder te redden van Commodus. Dit is iets wat de jongen altijd is bijgebleven. Hij maakte zichzelf dan ook een belofte zo te worden als Maximus. Wij gaan in het vervolg zien hoe dit uitpakt.NieuwsFilm

meest populair