Is de verloofde van Eddie Murphy jonger dan zijn dochters? Bijzondere beelden bij première

Is de verloofde van Eddie Murphy jonger dan zijn dochters? Bijzondere beelden bij première

Eddie Murphy's verloofde lijkt jonger dan zijn dochters tijdens film première.

Eddie Murphy vierde de première van zijn nieuwe film Beverly Hills Cop Axel F met een deel van zijn gezin. Opvallend is daarbij dat zijn verloofde jonger lijkt dan zijn dochters.

Het zijn bijzondere beelden van steun in de YouTube-video van E!News, want Eddie Murphy laat doorgaans niet veel van zijn privéleven zien. Vreemd is het niet, want de 63-jarige komiek staat sinds de jaren 80 volop in de belangstelling. Dan wil je je tien kinderen verdeeld over meerdere ex-partners wel afschermen.

Verloofde en dochters
Zijn verloofde, het bekende model Paige Butcher, is 44 jaar. Ze staat al sinds haar kinderjaren model en let dus altijd goed op haar lichaam. Zo kan het zijn dat zij er meer afgetraind en jonger uitziet dan de volwassen dochters van Eddie Murphy hieronder.

Links op de foto staat Eddie's dochter, de 34-jarige Bria Murphy. Zij heeft een cameo in zijn nieuwste film. Naast haar staat de 31-jarige Shayne. Naast Eddie, helemaal rechts, staat de 22-jarige Bella.

Nog iets te jong
Paige en Eddie hebben twee kinderen samen, maar zij zijn te jong voor de nieuwe actiefilm. Eddie vertelde wel dat ze wat acteerwerk van hem gezien hebben: Shrek en Mulan.NieuwsFilm

meest populair