Ze is 66 jaar, maar actrice Michelle Pfeiffer lijkt echt vele jaren jonger

Ze is 66 jaar, maar actrice Michelle Pfeiffer lijkt echt vele jaren jonger

Michelle Pfeiffer blijft zonder ingrepen stralen dankzij gezonde levensstijl en natuurlijke gezichtsverzorging.

Michelle Pfeiffer is intussen 66 jaar. En dat is best moeilijk te geloven.

Het is dat ze vanaf de jaren 80 regelmatig in films te zien is als Grease 2, Batman Returns, Dangerous Minds en Ant-Man and the Wasp. Hierdoor zien fans de ster al 40 jaar voorbijkomen. De geliefde actrice toont regelmatig stukjes van haar leven op Instagram.

Liever geen make-up
Zo plaatste Michelle Pfeiffer recent onderstaande selfies en schreef ze erbij: "Weer een DIY-glam-dag!" Volgens haar komt haar goede uiterlijk door de fijne merken die ze gebruikt en aanbeveelt. Het liefst loopt ze overigens zonder make-up rond, zodat haar huid kan ademen.

Misschien is dat de reden dat de ster er zo goed uit ziet. Maar het is een feit dat ze ouder worden omarmt, zoals het komt. Voor haar dus geen ingrepen en geen botox. Ze wil op een natuurlijke wijze ouder worden, met de nadruk op 'natuurlijk'.

De tijd staat stil
Zo gebruikt ze graag gezichtsverzorging met pure, plantaardige bestanddelen. Ook zorgt ze voor genoeg rust en leeft ze zo gezond mogelijk. In haar geval staat de tijd zo goed als stil. En dat levert haar een hoop complimenten op van volgers.NieuwsFilm

meest populair