Eva Longoria nog altijd prachtig om te zien: "De gouden standaard van schoonheid"

Eva Longoria nog altijd prachtig om te zien: "De gouden standaard van schoonheid"

Eva Longoria straalt als altijd en richt zich nu op produceren en regisseren.

Eva Longoria raakte bekend door de populaire serie Desperate Housewives. Twintig jaar later lijkt in haar geval de tijd stil te staan.

De nu 49-jarige actrice is in Spanje te zien aan haar Instagram. Op de foto geniet ze bij het water in een leuk jurkje. Het is nog steeds duidelijk waarom iedereen viel voor haar sensuele personage.

Betoverend mooi
Eva Longoria oogt nog steeds betoverend mooi met het lange haar en haar fitte lichaam. Ze krijgt volop complimenten van haar volgers, onder wie Jessica Alba en Serena Williams. Eva schreef erbij: "De plek waar ik gelukkig ben: in de zon en bij de zee." Een van de reacties is bevestigend: [i]"De gouden standaard van schoonheid."

De ster richt zich steeds meer op produceren en regisseren. Haar regisseurs-debuut Flamin' Hot werd vorig jaar goed ontvangen. Ze is nu te zien in de serie Land of Women bij het streaming-kanaal Apple+.

In de belangstelling
Haar Instagram laat zien dat ze weer dik in de belangstelling staat door het promoten van die nieuwe serie. De fotoshoots beloven dus weer een hoop Eva in interviews. Eva Longoria is ook te zien in films als Sylvie's Love en Dora and the City of Lost Gold.NieuwsFilm

meest populair