3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Puss in Boots: The Last Wish (2022)
Regie: Joel Crawford en Januel Mercado | Cast: Antonio Banderas, Salma Hayek, Florence Pugh, e.a. | Kijk direct
Na heel wat avonturen, met niet altijd een succesvolle afloop, zijn de negen levens van de Gelaarsde Kat onderhand op. Hij kiest nu voor een teruggetrokken bestaan, maar blijkt nog een hoop vijanden te hebben. Zijn laatste hoop is een wensster waarmee hij al zijn oude levens terug zou kunnen krijgen. Daarvoor moet hij een even bizarre als bijzondere reis ondernemen.Top Gun: Maverick (2022)
Regie: Joseph Kosinski | Cast: Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, e.a. | Kijk direct
Maverick is al dertig jaar als piloot in dienst bij de marine en zou ook niet anders willen. Hij ontwijkt alle promoties om te kunnen blijven vliegen. Wanneer hij wordt geconfronteerd met zijn verleden, wordt Maverick gedwongen om andere keuzes te maken. Ook begint hij met zijn collega's aan een van zijn gevaarlijkste missies ooit.The Martian (2015)
Regie: Ridley Scott | Cast: Matt Damon, Jessica Chastain, Chiwetel Ejiofor, e.a. | Kijk direct
Een groep astronauten is op missie op Mars. Wanneer zij worden overvallen door een zware zandstorm, moet het team zich in alle haast zien te evacueren. Alleen Mark Watney weet zich niet veilig te stellen en wordt voor dood achtergelaten. Kijkende naar zijn voedsel- en zuurstofvoorraad, heeft hij niet lang meer. Ondertussen wordt er met man en macht een reddingsmissie op touw gezet.NieuwsFilm

meest populair