4 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

4 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

De bekende telecomaanbieder biedt de content van de populaire streamingdienst SkyShowtime gratis aan.

Ziggo werkt sinds vorig jaar samen met SkyShowtime. Klanten met een TV Max-abonnement krijgen nu toegang tot de films en series van de streamingdienst. Deze vier goede en bekende films kun je nu gratis op SkyShowtime kijken dankzij Ziggo.

Cocaine Bear (2023)
Regie: Elizabeth Banks | Cast: Keri Russell, Margo Martindale, Ray Liotta, e.a. | Kijk direct
Een crimineel dumpt vanuit een vliegtuigje een hele lading cocaïne in een bosgebied. Een zwarte beer eet vervolgens wat van deze drugs en wordt al snel agressief. Nadat de beer een wandelaar doodt, komt een excentrieke groep van politieagenten, criminelen, toeristen en tieners samen om het beest op te sporen en uit te schakelen.Straight Outta Compton (2015)
Regie: F. Gary Gray | Cast: O'Shea Jackson Jr., Corey Hawkins, Neil Brown Jr., e.a. | Kijk direct
Los Angeles, jaren tachtig. Vijf hiphopartiesten - Dr. Dre, Ice Cube, Easy E, DJ Yella en MC Ren - groeiden op in de gevaarlijke stad Compton en richten nu samen de groep N.W.A. op. Met hun provocerende teksten uiten de mannen hun frustratie over hun stad. Hun muziek slaat aan en daardoor weet groep de muziekcultuur voorgoed te veranderen en een sociale revolutie te ontketenen.Knock at the Cabin (2023)
Regie: M. Night Shyamalan | Cast: Jonathan Groff, Dave Bautista, Rupert Grint, e.a. | Kijk direct
De zevenjarige Wen is met haar vaders Eric en Andrew op een rustige vakantie in een afgelegen blokhut. Op een dag worden zij gegijzeld door vier gewapenden vreemden die het einde van de wereld aankondigen. Om de mensheid te redden, zal het gezin één lid moeten opofferen. Deze ondenkbare keuze leidt vanzelfsprekend tot ernstige confrontaties.Asteroid City (2023)
Regie: Wes Anderson | Cast: Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, e.a. | Kijk direct
1955. In een Amerikaans woestijnstadje vindt een conventie plaats voor jonge Stargazers en Space Cadets, waar leerlingen en hun ouders bij elkaar komen voor kameraadschap en een wetenschappelijke competitie. Het programma wordt echter even gruwelijk als spectaculair verstoord door wereldschokkende gebeurtenissen.NieuwsFilm

meest populair