Algemeen

Release 2012 verplaatst

De première van de apocalyptische thriller is naar achteren geschoven.

door FilmTotaal op 21.01.2009 om 14:10 in Algemeen
Sony's Columbia Pictures heeft bekend gemaakt dat de release van Roland Emmerich's [/i]2012[/i] verplaatst is van 10 juli naar 13 november. De studio komt deze zomer ook met Angels & Demons, The Taking of Pelham One Two Three en (buiten de USA) Terminator Salvation. De agenda zat al aardig vol dus. De distributeur van Sony, Rory Bruer, zei hierover:

"We've had such success with the James Bond films in November that we wanted a big tentpole film in that slot this year. We've got so many films in the summer that this is the perfect answer to that."

De nieuwe datum betekend dat 2012 het moet gaan opnemen tegen Sherlock Holmes van regisseur Guy Ritchie en de Tooth Fairy met The Rock.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RAVEN[NL]

Avatar

Beetje weinig vertrouwen in hun eigen project dus.

SiriuSzzs

Avatar

En dat voor een film van Emmerich!

jazzthieve

Avatar

RAVEN[NL "]Beetje weinig vertrouwen in hun eigen project dus."


Ik denk net het omgekeerde...het is een beetje een strategische zet. Ze willen vermijden dat hun toppers elkaar beconcureren, dan is het maar logisch om de releases te sprijden.

RAVEN[NL]

Avatar

Dan nog, doe het dan goed en verzet hem naar 20 december..

Decepticon

Avatar

jazzthieve "Ik denk net het omgekeerde...het is een beetje een strategische zet. Ze willen vermijden dat hun toppers elkaar beconcureren, dan is het maar logisch om de releases te sprijden."
Helemaal juist.Dit wordt weer een lekker visueel special-fx spektakel,net zoals The Day After Tomorrow destijds was.

NieuwsFilm

meest populair