Nieuwe foto's Prince of Persia: Sands of Time

Bekijk twee nieuwe foto's van Jake Gyllenhaal in Prince of Persia.

De PC game Prince of Persia uit 1989 was een doorslaand succes en vele zullen dit spel zien als één van hun eerste PC games. Vele spelvervolgen volgden en nu 20 jaar verder bemoeit Walt Disney zich met de verfilming van één van die vervolgen: Prince of Persia: The Sands of Time uit 2003. In de gelijknamige film zien we hoe prins Dastan (Jake Gyllenhaal) samen met zijn rivaal Prinses Tamina (Gemma Aterton) de machtige vizier Nizam (Ben Kingsley) wil stoppen om te voorkomen dat hij het zand der tijd verspreidt.

Omdat Walt Disney zich met de film bezighoudt en de film net zo succesvol wil maken als de Pirates of the Caribbean films, mogen we veel verwachten van deze gameverfilming. En we zijn ook wel toe aan een verbluffende game film, want de meeste gameverfilmingen van de afgelopen jaren waren niet van hoogstaande kwaliteit.

De regie van de film is in handen van Mike Newell, die bekend is van films als Donnie Brasco, Mona Lisa Smile en Harry Potter and the Goblet of Fire. Op 28 mei 2010 gaat de film in de VS in première. De filmposter is overigens - als marketingactie - te zien in de film Confessions of a Shopaholic.

De nieuwe foto's van prins Dastan (Jake Gyllenhaal) in Prince of Persia: The Sands of Time:





NieuwsFilm

meest populair