Algemeen

Russell Brand in Pirates 4?

De Britse entertainer zou niet misstaan naast Jack Sparrow.

door Jan-Peter Rook op 10.03.2009 om 17:23 in Algemeen
Vorig jaar ging het gerucht dat de Britse komiek Russell Brand een rol zou gaan spelen in de volgende Pirates of the Caribbean. Hij heeft zich hier onlangs over uitgelaten.

Brand zegt dat er zeker is gesproken over Pirates 4. Hij heeft echter al acht projecten lopen, waardoor het onzeker is of hij tijd zal hebben om piraat te spelen.

Één van de acht projecten waar Brand het over heeft is Get Him to the Greek. In deze Judd Apatow productie zal hij zijn personage Aldous Snow uit Forgetting Sarah Marshall weer gaan spelen.

De vierde Pirates of the Caribbean zou in 2012 uit moeten komen.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Lord Voldemort

Avatar

Ooh... dus het is al zeker dat PotC IV komt?
Ach, ik ga hem toch wel kijken, ookal is het zonder Will en Lizzy en met een komiek die de broer van Jack Sparrow speelt.

Spijker

Avatar

Jan-Peter "Hij heeft echter al acht projecten lopen, waardoor het onzeker is of hij tijd zal hebben om piraat te spelen."


Acht projecten? Waarom heb ik dan nog nooit van die man gehoord? Nouja, wacht het wel af. En aan de foto te zien gaat hij de tweelingbroer van Jack Sparrow spelen zeker? Of Jack Sparrow zelf? Leent Johnny Depp zich nog voor een deel 4 trouwens? Weet iemand dat? Zo niet dan zie ik het somber in namelijk voor een deel 4...

Thiver

Avatar

Spijker "Of Jack Sparrow zelf? Leent Johnny Depp zich nog voor een deel 4 trouwens?"

Ja.

nieuwslaatste nieuws

meest populair