Fox al in de weer met Wolverine 2?

Volgens de geruchtenmachine zou scenarioschrijver Slumdog Millionaire in dienst zijn genomen, maar werd later weer ontkend.

Simon Beaufoy, de scenarioschrijver van onder andere The Full Monty en Slumdog Millionaire, bezocht afgelopen dinsdag het Bradford International Film Festival (UK). Hij liet hier een primeur ontglippen: Fox zou hem hebben aangesteld voor het scenario van Wolverine 2. Het bericht verscheen al snel op AICN. Beaufoy zag het aanbod eerst niet zitten, verklaarde niet eens te weten wat een "wolverine" was, maar ging later toch overstag.

Het nieuws werd diezelfde dag weer ontkend. Volgens Beaufoy's manager is de schrijver wel in contact geweest met Wolverine-producer Lauren Shuler Donner, maar is er geen formeel aanbod gedaan. Ook Fox geeft toe dat de twee over de film hebben gepraat tijdens het Oscarfeestje van Slumdog Millionaire, maar Beaufoy zichzelf niet geschikt vond. Fox ontkent ook actief bezig te zijn met Wolverine 2.

Intussen is er weer nieuws over Beaufoy naar buiten gekomen, dit keer van het betrouwbare The Hollywood Reporter. Hij gaat namelijk het scenario schrijven voor Truckers, de nieuwste film van DreamWorks Animation.



NieuwsFilm

meest populair