Sin City vervolg houdt Hollywood bezig

Gerucht dat Dimension de rechten heeft laten verlopen, klopt niet.

Van de week ging het gerucht dat de filmmaatschappij Dimension, onderdeel van The Weinstein Company, de rechten had laten verlopen voor het maken van een vervolg op Sin City. De film zou gefinancierd worden door een andere filmmaatschappij, mogelijk Universal Studios, en een releasedatum zou binnenkort worden aangekondigd. De productiemaatschappij Troublemakers van Robert Rodriguez bleef wel aan volgens de bron van IESB.

Nu, enkele dagen later, blijkt het gerucht niet waar te zijn. MTV plaatste een korte, maar krachtige officiële reactie van The Weinstein Company op de geruchten:

"TWC's rights to produce sequels to Sin City remain intact as they always have been. Any suggestion to the contrary is complete hogwash."

Voor de fans van Sin City valt te hopen dat het gerucht wat meer openheid geeft over het vervolg op de succesfilm uit 2005. Met een beperkt budget van $40 miljoen werd een wereldwijde omzet behaald van $158,753,820 en op de IMDb staat de film op een 94e plaats in de IMDb top 250. In onze eigen FilmTotaal Top 100 staat Sin City op een 83e plaats. Fans genoeg dus.



NieuwsFilm

meest populair